Udliciter de trælse opgaver ved at bestille ejendomsservice

Hvis du er en af dem, der går meget op i haven, så gælder det selvfølgelig om. At den står så skarpt som muligt. Der er både noget terapeutisk ved at passe og pleje havens mange buske om blomster, og så er det ultralækkert at læne sig tilbage i den gode havestol og nyd synet af det gode arbejde. Der er dog også nogle opgaver omkring huset og haven, der er mindre terapeutiske og behagelige at udføre. Bliver disse områder ikke vedligehold, kommer de til at skæmme den ellers så flotte have. Det er til gengæld en mulighed at betale sig fra at få langt det meste gjort, så du kan fokusere på din flotte have.

Ydelser inden for ejendomsservice

Andre opgaver, der har stor indflydelse på indtrykket af din have, er:

  • Trappevask
  • Fliserens
  • Rensning af facader
  • Rensning af tagrender

Udendørsarealerne skal gerne fremstå pæne og rene, hvis de skal være med til at give dine gæster og ikke mindst dig selv et godt indtryk af dine udendørsarealer. De ovennævnte opgaver kræver noget ekstra, hvorfor der er firmaer, der har specialiseret sig i at udføre disse opgaver. Først og fremmest så gælder det om, at dine udendørsarealer fremstår rene. Dette er dog ofte langt fra nok, da udendørsarealerne er udsat for vind, vejr og natur – nemlig alger. Alger kræver et bestemt middel, hvilket Glad Ejendomsservice udbyder som et af deres produkter. Behandlingen udføres naturligvis af fagpersoner, så du ikke selv skal i kontakt med midlet.

Er tagrenderne overfyldte, vil der ophobes jord, grene, blade og andre spændende ting. Dette vil stoppe tagrenderne til med det resultat, at de flyder over og grønne linjer trækkes ned af husmuren. Disse kan du også få tømt gennem ejendomsservice. Det er også muligt at abonnere på forskellige ydelser inden for ejendomsservice, så de udføres automatisk inden for et bestemt interval.