Halloween mad, dine børn vil elske!

Halloween nærmer sig, den mest skræmmende, sjove og delikate tid på året! Mærkedage hvor dit indre spøgelse kan slippes fri og hvor du kan udleve din egen gyserfilm. Halloween er en oplagt mulighed, til at skabe (u)hyggelige minder med dine kære. 

Find dit indre legebarn frem og leg med uhyggelige lækre retter, der vil forvandle din middag til en grum fest. Vi har samlet nogle af de mest skræmmende og velsmagende Halloween-opskrifter, som vil give dig gåsehud og sætte smil på dine børn og gæsters læber.

 

Overrask dine børn ved at lave familiens yndlings-burger om til et monster 

Er de mon villige til at tage en bid af den frygtindgydende monsterburger? 

Den skræddersyede Halloween-burger er et mareridt med tænder og øjne. Den vil helt sikkert skabe ramaskrig imens den imponerer dine børn og gæster. Den er lavet med saftigt oksekød, smeltet ost, og uhyggelige toppings, et sjovt og kreativt indslag, som smager skræmmende godt, find opskriften her: Monster Burger – Halloween Style 

… hvis du tør 

 

Halloween pizza med edderkopper og spøgelser

Pizza, as usually, med skræmmende sprøde skorper, en lækker blodig tomatsovs, lidt spøgelses mozzarella og nogle oliven edderkopper. Et kæmpe hit der med sikkerhed vil glæde dine børn, find opskriften her: Halloweenpizza 

 

Kun fantasien sætter grænser når du skaber skræmmende spiseoplevelser

Halloween er en tid, hvor kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan lave i køkkenet. Prøv at eksperimentere med andre uhyggelige retter som mumie-hotdogs (indpakket i dej) eller heksefingre (stænger af brød med mandel-negle). Hvis det skal være til den søde tand, kan du lave halloween slik som flagermus dadler (dadler med karamel vinger), Alien æbler (glaseret æble med slik øje), og skal det være en blodig hjernepudding (chokolademousse med hindbærsauce) til dessert. 

 

Mulighederne er mange, hos os på opskrifter.dk finder du den bedste inspiration, lige meget om du søger opskrifter til en halloween fest, til en halloween børne middag eller snacks til en halloween film aften, så er vi her for at hjælpe dig.  

 

Halloween er ikke kun for børn…

Det er også for dem af os, der elsker at lave skræmmende god mad. Så vær kreativ, og lad dit køkken blive forvandlet til et spøgelseshus af delikatesser. Vi har et stort udvalg at skræmmende opskrifter med udsøgt smag, du vil blive chokeret! 

 

Find inspiration og sikre at din Halloween bliver uforglemmelig – og uhyggelig lækker! 

Happy halloween fra os på opskrifter.dk