Tærter er den perfekte dessert, eller gode til eftermiddagskaffen. Det gode ved dem er, at man kan lave dem med lige de bær eller frugter der er i sæson. Her har vi taget udgangspunkt i hindbær, der nærmest aldrig slår fejl. Serverer du den som dessert, kan du finde den perfekte vin til den her.
Dette er måske den letteste opskrift der findes på en hindbærtærte, og så er den lynhurtig at tilberede. Tærten kan laves på ganske få minutter, og skal efterfølgende passe sig selv i ovnen i 30 minutter.
Ingredienser
- 2 æg
- 150 gram sukker
- 100 gram hvedemel
- 200 gram hindbær (flere andre kan tilføres)
Sådan gør du
1De to æg piskes sammen med sukkeret til det er luftigt.
2Melet tilsættes en smule af gangen og der piskes videre i et par minutter, til det har en let konsistens.
3Dejen hældes i et ovnfast fast, der er smurt med smør eller olie. Hindbærerne hældes over dejen. Der kan tilføjes andre bær som blåbær og lignende der tåler ovn.
4Den bages i ca. 30 minutter til dejen er fast og sprød. Den kan serveres med lidt creme fraise eller is.