Lav lækker sommerbrunch med amerikanske pandekager og rabarbersaft

Når sommeren melder sin ankomst og nætterne bliver lysere og varmen breder sig i krop og sind, er der altid grobund for, at man får lyst til at lave en lækker, sommerlig brunch med hjemmelavede ingredienser såsom amerikanske pandekager og lækker hjemmelavet rabarbersaft. De fleste danskere har efterhånden taget den amerikanske tradition med brunch til sig, som jo er en kombination af breakfast og lunch, altså en kombination af morgenmad og frokost. Dermed skal der både være lidt sødt, noget brød, en lækker juice eller saft og ellers diverse med frugt, grøntsager, pålæg og noget, der ligner dessert.

 

Lav lækre amerikanske pandekager med sirup og frugt

Det kan være en spændende kulinarisk udfordring at lave amerikanske pandekager helt fra bunden, så gæsterne vil måbe og med det samme spørge efter opskriften. De amerikanske pandekager er mindre end almindelige pandekager og egner sig derfor rigtigt godt til et veldækket brunchbord. Her kan man servere dem med dejlig frugt, noget sirup eller Nutella ovenpå. På denne måde bliver de næsten et helt lille måltid i sig selv, og de kan efterfølgende bruges i madpakken, hvis der skulle blive nogle tilovers.

Server lækker rabarbersaft til brunchen

Det kan være en ekstra lækker ting at servere sin helt egen hjemmelavede rabarbersaft til brunch. Mange gæster ville nok forvente juice af appelsin eller æbler, så hvis du serverer rabarber vil det være et tiltrængt og forfriskende pift til din brunch. Der er mange, der vil sætte pris på denne smukke, lyserøde eliksir, der smager himmelsk af sommer og sol og ny plukket rabarber. Drikken kan piftes op ved at blive serveret i et højt champagneglas og dertil frosne bær i og en flot paraply. Så har man lavet en fin sommerdrink, som sagtens også kan drikkes til alle andre måltider. Rigtig god appetit.