Derfor er en helikoptertur godt for dit helbred 

Kunne man tænke sig en anderledes oplevelse med fart og spænding, kan det være man skal undersøge helikopterture.dk. Det kan endda være, at man kan få lov til at styre helikopteren sammen med piloten. Der er i alt fjorten forskellige destinationer, som man kan flyve fra.  

En helikopterflyvning kan være en perfekt oplevelse for hele familien. Man kan booke en tur med en varighed på alt fra 15 – 60 minutter. Derved kan man for eksempel se København fra 400 meters højde. Det kan være sjovt at se de ellers så store bygninger ligne små LEGO-huse nede på jorden. Dette vil helt klart få endorfinerne til at pumpe rundt i kroppen.  

 

Action og endorfiner 

Når vi mennesker oplever noget, som gør os glade, udskilles endorfiner i hjernen. Det sker blandt andet, når vi griner, får mad eller motionerer. Endorfiner er kroppens naturlige smertestillende funktion. De kan altså være med til at forebygge mentale problemer. Derfor bør man sikre sig, at man jævnligt gør ting, som gør en glad.  

Noget, som de fleste bliver glade for, er at opleve nye ting. En ny oplevelse kunne derfor være en tur i helikopter. Det kan for nogle virke skræmmende at sætte sig ind i en maskine og flyve flere hundrede meter over luften. Det er der en god forklaring på. Helt evolutionært er vi mennesker programmerede til at frygte ting, som potentielt er livstruende.  

 

En sikker flyvetur 

Faktisk er vores frygt en meget vigtig del af det at være menneske. Det er en slags beskyttelsesfunktion. Hvis ikke vi var bange for noget, ville vi blot være hovedløse organismer, som altid endte ud i ulykker. Men man bør ikke lade sin frygt stå i vejen for at opleve nye og spændende ting.  

Desuden skal man vide, at helikopteren er et af de mest sikre transportmidler nogensinde. Sidder man dér hundrede meter oppe i luften og bliver lidt bange, er det bare adrenalinen, som pumper rundt. Faktisk kan dette hormon være afhængighedsskabende. Det er derfor, at nogle mennesker søger frygt og altid vil gå til den yderste grænse.