kage cupcake

Let husarbejdet med belønninger

Husarbejde som f.eks. rengøring eller tøjvask kan være utroligt kedeligt og mange mennesker hader det og ser det som en sur pligt. Har du det også sådan, så læs med her, hvor vi giver dig tips til belønninger, du kan give dig selv, når du ikke kan snige dig udenom de kedelige, men nødvendige opgaver. 

Belønning kunne man tro, var mest for børn eller måske hunde, der skal trænes til at kunne sidde, ligge, rulle eller hente pind, men faktisk finder også mange voksne glæde og motivation ved en lille belønning, når man har udrettet noget. 

Sådan kan du belønne dig selv 

Den lille belønning i hverdagen, f.eks. ved at have lagt alt det rene tøj sammen kunne være med en lækker flødeskumskage, hvis du altså kan lide den slags. Mens du lægger tøjet sammen, kan du prøve at forestille dig den fryd det er, når første mundfuld af den perfekte kombination af marcipan, flødecreme og butterdejsbund med sveskemos rammer dine smagsløg. Ja, et gåsebryst er i sandhed en belønning der er værd at arbejde for. 

Skal vi i den lidt højere prisklasse kan du belønne dig selv med et af de fede Mobilcovers iPhone 12/12 Pro, som du så længe har ønsket dig. Det kunne f.eks. være efter at have gjort forårsrengøring i hele huset, så har du fortjent en lidt større belønning. 

Er vi ude i den helt store omgang, f.eks. hvis du har malet alle husets sternkanter eller ryddet op i jeres overfyldte skur kan du overveje at forkæle dig selv med en dampmoppe. Her er der tale om en virkelig skøn belønning, som du vil glæde dig over, hver gang du gør rent. 

Der er mange måder at belønne sig selv eller andre på, det gælder bare om at se på, hvad man kan lide og som gør én glad.